I-CYCLE Gen 2.0

Heren

De Gen 2.0 een nieuwe aanwinst in onze I-CYCLE collectie is oprecht een unieke e-bike. Wellicht niet voor iedereen, maar voor sommige zal dit de perfecte elektrische fiets zijn. De e-bike is zeer netjes afgewerkt zoals de accu in het frame en hydraulische schijfremmen. Maar het unieke van deze e-bike is de combinatie van de nieuwe M200 middenmotor, een zuinige en uiterst stille motor met een zeer grote accu capaciteit mogelijkheid. Doordat de Gen 2.0 de accu in het frame heeft weggewerk en een relatief kleine middenmotor heeft die ook nog eens uiterst stil is, is de Gen 2.0 tijdens het rijden niet te onderscheiden van een gewone fiets.

Display

De I-CYCLE Gen 2.0 heeft een uiterst eenvoudig te bedienen paneel. Het digitale display biedt 5 niveaus voor trapondersteuning, loopstand (5 km/u) en nulfunctie (rijden zonder ondersteuning met het display aan). Op het digitale display is verder informatie over de snelheid, afstand en het accugebruik af te lezen. Het bedieningspaneel zit naast het handvat. Hierdoor kunt u de elektrische fiets bedienen met uw handen aan het stuur.

Accu

Bij de I-CYCLE Gen 2.0 is de accu netjes weggewerkt in het frame. De Gen 2.0 heeft een uitzonderlijk grote buis accu. Standaard wordt de e-bike geleverd met een 300Wh buisaccu, deze is uit te breiden naar een 500Wh accu of een 630Wh accu.

Motor

De nieuwe I-CYCLE Gen 2.0 beschikt over een gloednieuwe middenmotor van Bafang: de M200 een uiterst stille en zuinige motor. Ondanks dat de motor weinig energie van uw accu verbruikt, beschikt deze toch over een koppel van 65Nm. Hierdoor biedt de Gen 2.0 ruim voldoende ondersteuning voor alledaags gebruik.

De middenmotor word voornamelijk aangestuurd door rotatie, hierdoor heeft de e-bike het “elektrische fiets gevoel’’ waar we allemaal voor zijn gevallen, maar toch de stabiliteit van een middenmotor.

De voordelen van deze e-bike

Intube accu
Luxe fiets van hoge kwaliteit
Meer comfort door bredere banden en verende voorvork
Fluisterstille motor

Specificaties

Kleur(en)
Sky Blue
Framemaat
55 – 60
Frame
Aluminium
Wielmaat
28
Type versnellingen
Shimano Nexus
Aantal versnellingen
7
Voorrem
Hydraulische schijfrem
Achterrem
Hydraulische schijfrem
Voorlicht
Automatisch via accu
Achterlicht
Automatisch via accu
Voorvork
Telescoop geveerd
Zadelpen
Geveerd
Standaard
Verstelbare een-poot-standaard
Acculocatie
Intube in frame
Accu
300Wh – 500Wh – 630Wh
Afneembare accu
Ja
Motorlocatie
Midden
Type motor
Bafang M200
Motorgeluid
Geruisloos
Motorcapaciteit (Nm)
65 Nm
Sensor
Trapkracht, snelheid en rotatie
Walk Assist
Ja

Probeer vandaag nog een elektrische fiets van I-CYCLE

Vind jouw dealer