I-CYCLE Gen 10.0

Heren

De I-CYCLE Gen 10.0 met krachtige Bosch Active Plus-aandrijving! Een elektrische fiets die geschikt is voor al uw fietstochten of uw dagelijkse ritjes. Met een gesloten kettingkast, comfortabel zadel en een stabiele geveerde voorvork kan deze e-bike elke rit aan. De extra krachtige middenmotor is perfect voor heuvelachtig gebied, maar leent zich ook voor een snelle rit naar de stad of supermarkt. Kies uit een 300Wh, 400Wh of 500Wh batterij om zelf uw afstand te bepalen. De Gen 10.0 is een e-bike die geen rit uit de weg gaat!

Motor

Gewoon nieuwe dingen beleven: De wil om te ontdekken kent geen grenzen. Ook niet in de stad. De Active Line Plus geeft vaart aan het dagelijks leven en breidt de actieradius uit voor spontane uitstapjes. De stille, maar niettemin krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier. Hij staat garant voor soepel bedieningsgemak en perfecte integratie in het frame van de E-bike. Geen storende bijgeluiden, nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u - zo eenvoudig is beleven en ontdekken.

Display

Het Intuvia-display is bij alle lichtomstandigheden perfect leesbaar en de E-bike is makkelijk en intuïtief te bedienen. Dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid blijven je handen veilig aan het stuur en dankzij het schakeladvies fiets je altijd in de juiste versnelling: dat ontziet de accu en vergroot je actieradius. Met de Intuvia heb je alle rijgegevens altijd goed voor ogen.

Accu

Accu's van Bosch zijn een efficiënte energiebron met een groot uithoudingsvermogen. Dankzij hun enorme reikwijdte, lange levensduur en intelligente battery management system behoren de lithium-ion-accu's van Bosch tot de modernste op de markt. De E-bike-accu's van Bosch combineren een laag gewicht met ergonomisch design en bedieningsgemak. Het battery management system van de hoogwaardige lithium-ion-accu's herkent mogelijke storingsbronnen en beschermt de cellen tegen overbelasting.

De voordelen van deze e-bike

Krachtige motor
Geschikt voor alle fietstochten
Krachtige hydraulische schijfremmen
Meer comfort door brede banden (47 mm)

Specificaties

Kleur(en)
Zwart mat – Soft green mat
Framemaat
Medium
Frame
Aluminium
Wielmaat
28
Type versnellingen
Shimano Nexus
Aantal versnellingen
8
Voorrem
Hydraulische schijfrem
Achterrem
Hydraulische schijfrem
Voorlicht
Automatisch via accu
Achterlicht
Automatisch via accu
Voorvork
Telescoop geveerd
Zadelpen
Geveerd
Kettingkast
Gesloten
Standaard
Een-poot-verstelbaar
Acculocatie
Bagagedrager
Accu
Bosch 300Wh – 400Wh – 500Wh
Afneembare accu
Ja
Motorlocatie
Midden
Type motor
Bosch Active Line Plus
Motorgeluid
Geruisloos
Motorcapaciteit (Nm)
50 Nm
Sensor
Trapkracht, snelheid en rotatie
Walk Assist
Ja
Display afneembaar
Ja

Probeer vandaag nog een elektrische fiets van I-CYCLE

Vind jouw dealer