I-CYCLE Gen 8.0

Heren

Deze zeer complete e-bike is van alle luxe voorzien! Met de onderhoudsvriendelijke Gates CDX-riemaandrijving en het carbon-beld drive-systeem van de I-CYCLE Gen 8.0 hoeft u de riem van deze e-bike niet meer te smeren of te spannen! De aandrijving is van ongekend hoge kwaliteit. Tel daar de fluisterstille, betrouwbare en krachtige Bafang-motor (van wel 80 Nm!) bij op en u begrijpt dat u een absolute uitblinker in handen heeft. De Gen 8.0, met uitneembare accu in het frame, is een e-bike die iedereen past. Het superstrakke design en de hoogwaardige afwerking maken van deze fiets een plaatje. Ook wordt fietsen met de Bafang-motor op bergachtig terrein of met sterke tegenwind een eitje! Kies uit een 500Wh of 630Wh accu en bepaal zelf hoe ver u fietst.

Het perfecte plaatje!

De onzichtbare lasnaden van de luxe Gen 8.0 geven de e-bike een moderne en zeer nette uitstraling. Kabels zijn prachtig weggewerkt, waardoor schade tot een minimum beperkt wordt. Door de bredere banden en stabiele verende voorvork fietst deze e-bike heerlijk comfortabel. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat u onder alle omstandigheden goed en veilig tot stilstand komt. De heldere automatische LED-verlichting (voor en achter) geven u op elk moment van de dag goed zicht.

De beste accu’s, betere service

Voor I-CYCLE gaat kwaliteit altijd voor. Daarom zijn onze elektrische fietsen voorzien van de beste accu’s. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw accu, dan repareren of vervangen wij de accu graag voor u.

De voordelen van deze e-bike

Onderhoudsvriendelijke riemaandrijving
Fluisterstille motor
Keuze uit diverse accucapaciteiten
Meer comfort door bredere banden en verende voorvork

Specificaties

Kleur(en)
Romantic Black
Framemaat
55 – 60
Frame
Aluminium
Wielmaat
28
Type versnellingen
Shimano Nexus
Aantal versnellingen
8
Voorrem
Hydraulische schijfrem
Achterrem
Hydraulische schijfrem
Voorlicht
Automatisch via accu
Achterlicht
Automatisch via accu
Voorvork
Telescoop geveerd
Zadelpen
Geveerd
Standaard
Verstelbare een-poot-standaard
Acculocatie
Intube in frame
Accu
500Wh – 630Wh
Afneembare accu
Ja
Motorlocatie
Midden
Type motor
Bafang M420
Motorgeluid
Geruisloos
Motorcapaciteit (Nm)
80 Nm
Sensor
Trapkracht, snelheid en rotatie
Walk Assist
Ja

Probeer vandaag nog een elektrische fiets van I-CYCLE

Vind jouw dealer