I-CYCLE N380 Belt

Dames

De N380 Belt is een zeer complete en geavanceerde e-bike binnen onze collectie, waar wij zelf erg van gecharmeerd zijn. De N380 Belt is een uitzonderlijk afgewerkte elektrische fiets met een modern, zeer robuust en uiterst stijf frame. De buis-accu is netjes weggewerkt in het frame en heeft een zeer grote capaciteit accu van 500 Wh en is zelfs uit te breiden tot 630 Wh. Voor de N380 Belt zijn alleen high-end onderdelen gebruikt zoals riemaandrijving (Gates /carbon), hydraulische schijfremmen, Enviolo traploos schakelen en de extra krachtige Bafang M420 middenmotor met een 80Nm-koppel.

Motor

De n380 Belt is uitgerust met de nieuwste M420 MAX-drive middenmotor van Bafang. Doordat de middenmotor is uitgerust met een krachtsensor, rotatiesensor en snelheidssensor heeft de e-bike een natuurlijke fietservaring, en is daardoor ook veel minder storingsgevoelig. Ondanks dat de M400 MAX drive middenmotor zeer krachtig is (80-Nm-koppel), is hij toch zeer stil. Deze krachtige motor is geschikt voor alledaags gebruik, maar tegenwind of heuvels zijn met deze krachtige middenmotor geen enkele belemmering meer. Door 100% vrijloop, fietst de N380 Belt, wanneer de ondersteuning uit staat als een gewone fiets.

Display

Het prachtige kleuren midden-display van de N380 Belt heeft heel veel mogelijkheden, maar is nog steeds gemakkelijk te bedienen. De e-bike is door dit unieke display helemaal naar uw smaak af te stellen. U kunt het aantal ondersteuningen zelf kiezen op het display. U kunt kiezen uit 3, 5 of 9 standen. Ook is de gevoeligheid van de sensor zelf af te stellen, hier heeft u de keuze uit laag, middel en hoge gevoeligheid. Hierdoor kunt u de e-bike helemaal op uw rijstijl afstellen. U bedient het display veilig met een extra paneel op het stuur, waar u ook de verlichting van uw e-bike mee kunt bedienen.

Accu

De nieuwste e-bikes staan helemaal in het teken van frames waarin de accu is weggewerkt. Dit geeft de elektrische fiets een veel strakker en moderner uiterlijk. De XL buis- accu van de N380 Belt is netjes weggewerkt in het moderne frame, en heeft een zeer grote capaciteit. De high-end accu heeft een extra lange levensduur, omdat alleen de beste kwaliteit Li-ion cellen zijn gebruikt. De accu is zeer gemakkelijk uit het frame te halen, maar is ook op slot te zetten.

Versnellingen

Houd de controle in eigen hand met de Enviolo Manual. Met deze handmatige versnellingen bepaal je zelf welke weerstand je voelt tijdens het fietsen. Door aan het stijlvolle handvat te draaien kun je wisselen van versnelling, zonder dat je hoeft te stoppen met trappen. Wind mee of wind tegen, heuvel op of heuvel af, met de Enviolo Manual fiets je met een grote glimlach overal naartoe. 

De voordelen van deze e-bike

Onderhoudsvriendelijke riemaandrijving
Luxe fiets van hoge kwaliteit
Fluisterstille motor
Meer comfort door bredere banden en verende voorvork

Specificaties

Kleur(en)
Agaatgrijs metallic
Framemaat
50 – 55
Frame
Aluminium
Wielmaat
28
Type versnellingen
Enviolo manual traploos
Voorrem
Hydraulische schijfrem
Achterrem
Hydraulische schijfrem
Voorlicht
Automatisch via accu
Achterlicht
Automatisch via accu
Voorvork
Telescoop geveerd
Zadelpen
Geveerd
Standaard
Verstelbare een-poot-standaard
Acculocatie
Intube in frame
Accu
500Wh – 630Wh
Afneembare accu
Ja
Motorlocatie
Midden
Type motor
Bafang M420
Motorgeluid
Geruisloos
Motorcapaciteit (Nm)
80 Nm
Sensor
Trapkracht, snelheid en rotatie
Walk Assist
Ja

Probeer vandaag nog een elektrische fiets van I-CYCLE

Vind jouw dealer