Fietsen zoals fietsen bedoeld is

Beleef buiten

Fietsen is vrijheid. Het soepele asfalt onder uw wielen, de zachte bries die uw gezicht streelt. Het vinden van de mooiste routes, één zijn met de prachtige natuur en het opnieuw ontdekken van de wereld om u heen. Op avontuur, in uw eigen regio of waar dan ook in Nederland. Even ontsnappen, het hoofd leegmaken. Tot rust komen en toch actief bezig zijn. Proef, ruik, ervaar en beleef buiten. Comfortabel, duurzaam genieten en de energie om door te blijven gaan.

 

Fietsen zoals fietsen bedoeld is

I-CYCLE is fietsen zoals fietsen bedoeld is. Met altijd een model om elke fietstocht nog fijner te maken, geniet u van een compleet aanbod van e-bikes voor alle fietswensen. Fietsen gemaakt om door te blijven gaan. Om meer te ontdekken en te ervaren, vertrouwend op comfort, klasse en een groot actieradius – voor een betaalbare prijs. Licht in gewicht, sterk in daadkracht en altijd geheel afgestemd op uw fietsplezier. Slimme fietsen met optimale wendbaarheid, gemaakt voor elk terrein. Kies voor zekerheid, vertrouwen en erváár I-CYCLE.

Flexibel fietsplezier

Door fietskenners, voor fietskenners. De dames- en herenfietsen van I-CYCLE hebben gebruiksgemak en kwaliteit als belangrijkste eigenschappen. De jarenlange ervaring van de betrokken ontwerpers ligt aan de basis van de vele modellen. Flexibel fietsplezier, waarbij uw fietswensen centraal staan. Door eenvoudig de motor aan te passen aan uw fietsstijl, vinden we de juiste trapondersteuning. Voor nét dat beetje extra op het moment dat u dat nodig heeft. Vergroot uw wereld en beleef buiten.

Design en materiaal

De designfietsen van I-CYCLE onderscheiden zich in looks en prestaties. Het hoogwaardige materiaal staat garant voor jarenlang fietsplezier. Dit vertrouwen wordt vergroot met een uitgebreide garantieperiode voor de accu’s van de e-bikes. Maak een proefrit en laat I-CYCLE u overtuigen. I-CYCLE: de nieuwste techniek, de beste kwaliteit en service die het verschil maakt. Voor uw dagelijkse energie, duurzame ontspanning en een unieke fietsbeleving. Fietsen zoals fietsen bedoeld is. Wat uw bestemming ook is.